Carregant...

Contacta'ns ara i parlem del teu projecte


AVÍS LEGAL

Gràcies per visitar aquest lloc web.

Llegeix detingudament els Termes i Condicions que consten en aquest document, ja que l'ús d'aquest lloc web implica l'expressa i plena acceptació dels mateixos, a la versió publicada en el moment en què accedeixes a totes i cadascuna de les pàgines web localitzables sota el domini alexmultimedia.es i els seus respectius subdominis i subdirectoris. Us recomanem que torneu a llegir aquest document cada vegada que accediu al lloc web per comprovar si hi ha hagut canvis en les condicions d'ús i l'abandoneu si no esteu d'acord amb aquests canvis. Si creiem que certes modificacions són importants, actualitzarem la data de darrera modificació a la part superior d'aquesta pàgina. Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i el compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que sigui aplicable.

ALEXMULTIMEDIA es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent com a suficient la publicació al seu lloc web.

IDENTIFICACIÓ

En compliment amb el deure informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, en concret, la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre...

COMUNICACIÓ

Per contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió que faci referència al contingut d'aquest Avís Legal, posem a la vostra disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Totes les notificacions i comunicacions facilitades en aquest apartat es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

Pel fet d'accedir, veure o utilitzar els materials o serveis accessibles a través d'aquest lloc web o als continguts accessibles o altres pàgines web o aplicacions informàtiques, l'usuari posa de manifest que comprèn i accepta aquest document com a equivalent legal d'un document signat per escrit i vinculant.

NAVEGACIÓ

La nostra pàgina web compta amb recursos tècnics raonables per proporcionar una navegació segura i protegir tota la informació recollida. No obstant això, heu de tenir en compte que, si bé apliquem i implementem les mesures per protegir la vostra informació, cap pàgina web, transmissió per Internet, sistema informàtic o connexió sense fils és absolutament segura. L'EMPRESA no es responsabilitzarà en casos d'interrupció del servei, mal funcionament o qualsevol inconvenient del que vingui a passar per causes alienes a nosaltres. Així mateix, ens excloem de qualsevol responsabilitat per danys o perjudicis derivats de presència de virus o qualsevol tipus d'incident originat o introduït al sistema informàtic per mitjà de hackers o de tercers que accedeixin de manera dolosa a integritat a la nostra pàgina web.

Enllaços a altres pàgines web:

Per a la vostra comoditat, aquesta pàgina web conté enllaços amb altres pàgines que poden tenir polítiques de privadesa diferents. En aquests casos, L'EMPRESA actua com a prestador de serveis d'intermediació de conformitat amb l'article 17 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) i només serà responsable dels continguts i serveis subministrats a les webs enllaçades en la mesura que tingui coneixement efectiu de la il·licitud i no hagi desactivat l'enllaç amb la diligència deguda.

En cas que l'Usuari consideri que hi ha una web enllaçada amb continguts il·lícits o inadequats, ho podrà comunicar a L'EMPRESA, sense que en cap cas aquesta comunicació comporti l'obligació de retirar el corresponent enllaç.

En cap cas, l'existència de webs enllaçats no ha de pressuposar l'existència d'acords amb els responsables o titulars dels mateixos, ni la recomanació, promoció o identificació de L'EMPRESA amb les manifestacions, els continguts o els serveis proveïdes.

L'EMPRESA no coneix els continguts i serveis de les webs enllaçades i per tant no es fa responsable dels danys produïts per la il·licitud, qualitat, indisponibilitat, error i inutilitat dels continguts i/o serveis de les webs enllaçades ni per qualsevol altre dany que no sigui directament imputable a L'EMPRESA. Així mateix, recomanem examinar els seus termes i condicions legals respectius. L'EMPRESA no se'n fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb pàgines web pertanyents o dirigides per tercers.

Així mateix us informem que no podem exercir cap control sobre el seu manteniment i contingut, per tant, no podem garantir que els hiperenllaços, punters o altres funcions d'enllaç disposades en aquests llocs, siguin correctes en el moment del seu accés i que estiguin lliures de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions al seu equip informàtic. No obstant això, i en compliment del que disposen els articles 11 i 16 de la LSSICE, es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de forma activa en la retirada o, si escau, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i lordre públic. En cas que l'usuari consideri que hi ha al lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, es prega que ho notifiqui de manera immediata a l'administrador del lloc web.

Aquest lloc web s'ha revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, es pot garantir el funcionament correcte els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. Tot i això, L'EMPRESA no descarta la possibilitat que hi hagi certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés a la pàgina web.

Obligacions de l'usuari:

L'Usuari s'obliga a fer un ús correcte de la pàgina web de conformitat amb la Llei i aquest Avís Legal. L'Usuari respondrà davant de l'EMPRESA o davant de tercers de qualssevol danys i perjudicis que es puguin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús de la pàgina web amb fins lesius de béns o interessos de L'EMPRESA o de tercers o que de qualsevol altra manera sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de L'EMPRESA o de tercers.

ADRECES IP

Els servidors del lloc web podran detectar automàticament l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació es registra en un fitxer d'activitat del servidor degudament inscrit que permet el processament posterior de les dades per tal d'obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, ordre de visites, punt d'accés, etc.

FORMULARIS DE RECOLLIDA DE DADES

Sense perjudici del que disposa la nostra Política de Privadesa accessible des de la nostra pàgina web, la utilització de certs serveis o sol·licituds dirigides a L'EMPRESA estan condicionades a l'emplenament previ del corresponent registre d'Usuari.

Tota la informació que faciliti l'usuari a través dels formularis de la nostra pàgina web als efectes anteriors o qualsevol altre haurà de ser veraç. A aquest efecte, l'Usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui i mantindrà la informació facilitada a l'EMPRESA perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la situació real de l'usuari. En tot cas serà l'Usuari l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi a l'EMPRESA oa tercers per la informació que faciliti.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

La totalitat d'aquest lloc web (descripció de productes, text, imatges, marques, logotips, botons, arxius, colors, així com l'estructura, la selecció, l'ordenació i la presentació dels seus continguts) són propietat de L'EMPRESA o de tercers que han llicenciat o autoritzat a nosaltres per al seu ús. Tots els logotips, marques i dissenys que apareixen en aquesta pàgina web formen part dels drets de propietat intel·lectual registrats per nosaltres, i queden prohibits qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa.

L'usuari s'obliga a fer servir els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de L'EMPRESA o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que poguessin incloure's en els continguts.

Així mateix, l'usuari s'abstindrà de fer servir els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del lloc per remetre publicitat, comunicacions amb fins comercials, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

L'EMPRESA reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, i no implica la seva sola menció o aparició al lloc web l'existència de drets o responsabilitat sobre aquests, com tampoc el suport, el patrocini o la recomanació per part d'aquest.

Per fer qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, podeu fer-ho a través del correu electrònic info@alexmultimedia.es.

Comunicacions Comercials

Sempre que comptem amb el vostre consentiment exprés (que s'obtindrà mitjançant una casella exclusiva present als nostres formularis), podrem fer servir les vostres dades personals per posar-nos en contacte amb vostè en el futur per a la realització d'accions comercials que puguin ser del vostre interès, sempre relacionades amb els productes i serveis que ofereix l'empresa.

En qualsevol cas, vostè sempre tindrà disponible l'opció «deixar de rebre» aquests missatges electrònics a la part inferior d'aquests missatges o notificar-ho a nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça següent: info@alexmultimedia.es

No obstant, vostè podrà seguir rebent avisos i correus electrònics sempre que siguin necessaris i essencials per al manteniment de les nostres transaccions contractuals. D'acord amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI) L'EMPRESA no realitza cap enviament de comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

Us preguem tingueu en compte que encara que decideixi no subscriure's o es doni de baixa de les comunicacions electròniques promocionals o comercials pot ser que L'EMPRESA segueixi necessitant contactar amb vostè com a Usuari amb informació important sobre transaccions relatives al seu compte i a les seves compres de productes, reserva de activitats o contractació d'altres serveis.

Cookies

La nostra política amb relació a l'ús de cookies s'exposa al document de Política de cookies.

Protecció de Dades de Caràcter Personal

La nostra política amb relació al tractament que realitzem de les vostres dades de caràcter personal s'exposa al document Política de Privadesa.

Exclusió de Responsabilitat

De la informació: L'accés a la pàgina web no implica l'obligació per part de L'EMPRESA de comprovar la veracitat, l'exactitud, l'adequació, la idoneïtat, l'exhaustivitat i l'actualitat de la informació subministrada a través d'aquest. Els continguts d'aquesta pàgina són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació d'un servei d'assessorament legal o fiscal de cap tipus, per la qual cosa aquesta informació resulta insuficient per a la presa de decisions personals o empresarials per part de l'usuari. L'EMPRESA no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada a la pàgina web ni dels danys i perjudicis produïts a l'Usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a la pàgina web.

Responsabilitat dels Danys

La disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i la desinfecció de programes informàtics perjudicials. L'EMPRESA no es responsabilitza dels danys produïts als equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei de la pàgina web.

Disponibilitat del Servei

De la disponibilitat del servei: L'accés a la pàgina web requereix serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions, la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament de les quals no correspon a L'EMPRESA. Per tant, els serveis proveïts a través de la pàgina web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles, amb caràcter previ o simultani a la prestació del servei de la pàgina web.

L'EMPRESA no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l'Usuari que portin causa de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la pàgina web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

Llei i Jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per allò que s'ha establert i si no n'hi ha per allò que estableixen les lleis espanyoles. Per a qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions, l'usuari i l'EMPRESA acorden sotmetre's expressament als jutjats i tribunals que puguin correspondre de conformitat amb la legislació aplicable.

Truca'ns al 671842707
Email: info@alexmultimedia.es
Quedem personalment !
Prenem un café ?

Vols que et truquem?

Et truquem en menys d'una hora per parlar del teu projecte.
El nostre equip

Coneix-nos

Equipo Alexmultimedia
Alex Castro
CEO
Equipo: Rafa Robles
Rafa Robles
Marketing Digital
URKO
Urko Galdona
Disseny Gràfic